Reklamation

Reklamation
Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos Ginclub.dk. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Ønsker du som kunde at reklamere skal dette i udgangspunktet ske indenfor 2 måneder efter at en fejl eller mangel er opdaget, eller burde være opdaget. Vær derfor omhyggelig med at efterse dine varer ved modtagelsen. Er der yderligere reklamationsret eller garanti vil det fremgå særskilt af fakturaen.

ANVENDELSE AF REKLAMATIONSRETTEN
Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles Ginclub.dk inden rimelig tid efter varens modtagelse. Kunden opfordres på det kraftigste til at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangler i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af ekspeditionstiden grundet fejlsøgning. Varer der ikke indgår under reklamationsretten, og som modtages uden forsvarlig emballage, vil blive om emballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til vores udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering.

TILBAGESENDTE VARER, SOM IKKE INDEHOLDER FEJL
Ved tilbagesendelse af defekte eller forkerte varer til Ginclub.dk, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden ikke kan konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden. Varer bør returneres med en fakturakopi, hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet. Varer der ikke indgår under reklamationsretten og som modtages uden forsvarlig emballage, vil blive om emballeret og der vil blive et opkrævet et beløb svarende til vores udgifter til nødvendig og forsvarlig emballage.

FORSVARLIG RETURNERING
Alle produkter der returneres til Ginclub.dk skal være forsvarligt indpakket. Sker dette ikke, kan varen tage skade, hvilket kan resultere i bortfald af dine rettigheder.

VARERETURNERING
Varereturneringer skal ske til adressen:

Ginclub.dk
C/o Lindstrøm Lager 
Rønnevangsalle 8

3400 Hillerød

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Er der tale om en reklamation, så medsend fyldestgørende informationer med pakken for at fremme ekspeditionen. Vedlæg kopi af faktura / ordrebekræftelse. Vi anbefaler at du benytter Post Danmark når varen sendes retur samt at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Ginclub.dk.

14 DAGES FORTRYDELSESRET
I forbrugerkøb hvor bestillingen af varer foretages via Internettet har forbrugeren 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen overdrages til forbrugeren. Skulle købet fortrydes indenfor 14 dage tilbagebetaler vi varens pris. For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til Post Danmark eller anden fragtmand senest 14 dage efter meddelelsen om fortrydelsen . Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i væsentlig samme stand, som ved overdragelsen. Hvis varen ikke tilbageleveres i væsentlig samme stand, ansættes varen skønsmæssigt af Ginclub.dk ud fra en mulig salgsværdi. Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen venligst returneres i ORIGINAL EMBALLAGE, idet manglende emballage oftest medfører en forringelse af salgsværdien, hvorfor De vil blive krediteret et tilsvarende mindre beløb svarende til forringelsen. Omkostninger ved at sende varen tilbage påhviler dig som kunde.

SÅDAN RETURNERER DU VAREN
Der er to måder hvorpå du kan returnere varen på:

a) Du kan nægte at modtage varen fra postvæsenet. I denne sammenhæng beder vi dig om, at gøre postvæsenet opmærksom på, at de straks kan returnere varen til Ginclub.dk.

b) Du kan modtage varen fra postvæsenet og efterfølgende inden for de 14 dage, returnere varen til Ginclub.dk. I denne sammenhæng beder vi dig vedlægge en kopi af fakturaen for de købte varer, som dokumentation for at den/de returnerede varer er købt hos Ginclub.dk.

VARERETURNERING
Varereturneringer skal ske til adressen:

Ginclub.dk
C/o Lindstrøm Lager

Rønnevangsalle 8 
3400 Hillerød

Mærk pakken “Fortrydelsesret” og vedlæg kopi af købsfaktura, som dokumentation for, at den/de returnerede varer er købt hos Ginclub.dk. Beløbet returneres til personen, som fremgår af købsfakturaen. Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning! Ginclub.dk anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Ginclub.dk. Yderligere har du som kunde mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted. Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget.

LINK
Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Tel.: 41715000
kfst@kfst.dk

Levering
Bestillinger foretaget på Ginclub.dk leveres indenfor 1-5 hverdage efter modtaget betaling.

E-Markedsføring
Du kan vælge at modtage vores elektroniske nyhedsbrev. Nyhedsbrevet indeholder nyheder om os og om vores produkter, relevante tilbud med mere.

Du skal selv vælge nyhedsbrevet til, og du kan til hver en tid vælge det fra igen ved at udfylde frameldingsformularen på “Nyhedsbrev” eller klikke på linket i den nyhedsmail du sidst har modtaget.