Historien om McQueen - Vol #1

McQueen Gin - Tradition og innovation i samme hus

True Family Spirit 

McQueen Gin blev grundlagt af Dale & Vicky McQueen i 2015. En fælles passion for ginens mangfoldige smagsunivers fik dem til at kombinerer deres erhverv som ingeniør og kok til en fælles passion. McQueen gik fra drøm til virkelighed, og deres passion for håndværket må siges at være lige så afgørende som de “botanicals,” ginen er lavet mad. Grundlæggerne er stolte af at kunne putte deres navn på hver eneste flaske, og ginen har også vist dens popularitet og vundet adskillige priser.

Innovation og passion er drivkraften

Innovation og passion må siges at være de to absolutte drivkræfter bag McQueens succes. McQueen er ikke som andre gins. Deres sortiment byder på nye smagsvariationer, farveskiftende gin, og der arbejdes konstant på at skubbe grænserne for, hvad gin er og kan. Du kan derfor forvente, at McQueen fortsætter med at levere nye gins, men med en respekt for de traditioner, som i århundrede har gjort ginen populær.

Den første produktion


I 2016 var Dale & Vicky McQueen klar til at producere deres allerførste gin. Arbejdet startede i februar 2016 og i april ankom deres første destillationsapparat “Little Maggie.” Da McQueen var klar til at træde ind på et allerede tætpakket marked indenfor gin, besluttede de sig for, at en gin ikke var nok, og de lancerede derfor 4 smage - Sweet Citrus, Mocha, Smokey Chilli og Chocolate Mint. Samme år åbnede destilleriet op for deres "The McQueen Gin Distillery Experience." En rundtur i den idyliske natur, der omkranser destilleriet og mulighed for at smage deres eventyrlige gins.  

At McQueen tør udfordre ginens vanlige "botanicals" uden at gå på kompromis med smag gør dem helt unikke på markedet. Det er gin der tør udfordre og samtidig er smagene utroligt velafbalanceret og giver et nyt twist til din gin & tonic. Udvalget er stort, og der kommer hele tiden flere gins på markedet.